زمان برگزاری: یکشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ساعت ۱۷:۳۰ (به وقت تهران)

نشست تخصصی ۴۲: «عصر پسا آمریکا در حکمرانی جهانی» (به زبان انگلیسی)

سلسله‌نشست‌های فراز و فرود حکمرانی قرن ۱۴
تعداد بازدید:۱۸۶
نشست تخصصی ۴۲: «عصر پسا آمریکا در حکمرانی جهانی» (به زبان انگلیسی)

نشست تخصصی ۴۲: «عصر پسا آمریکا در حکمرانی جهانی» (به زبان انگلیسی)

با همکاری «مؤسسه مطالعات آمریکای شمالی و اروپا» دانشگاه تهران

 

The Post American Age

Thirty years ago, the United States dominated the world politically, economically and scientifically. But today?

 

با حضور:

  • Dr. Mohammad Marandi (Professor, University of Tehran)
  • Alastair Crooke (British Diplomat, the Founder and Director of the Conflicts Forum)
  • Pepe Escobar (Brazilian Political Analyst and Author)
  • Max Blumenthal (American Journalist and Author)

زمان برگزاری به وقت ایران:

  • یکشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ساعت ۱۷:۳۰ (به وقت تهران)

Event Time: Sunday,31 January 2021

  • Brazil Time Zone (BRT): 11:00 AM
  • New York Time Zone (EST) 9:00 AM
  • London Time Zone (GMT) 2:00 PM

Link:

skyroom.online/ch/da-a/hokmrani


کلید واژه ها: عصر پسا آمریکا قرن ۱۴ Mohammad Marandi دکتر محمد مرندی Alastair Crooke Pepe Escobar Max Blumenthal USA America


( ۲ )

نظر شما :