امضاء تفاهمنامه همکاری بین پژوهشگاه نیرو، مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی و وزارت نیرو
تفاهمنامه همکاری در حوزه حکمرانی متعالی بین پژوهشگاه نیرو، مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی و وزارت نیرو امضا شد.
به گزارش روابط عمومی مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی تفاهمنامه همکاری سهجانبه با هدف ظرفیتسازی و توانمندسازی مدیران صنعت آب و برق در حوزه حکمرانی متعالی، با امضای دکتر مریم کارگر نجفی، معاون سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات وزارت نیرو، دکتر مجید عمیدپور، رئیس پژوهشگاه نیرو و دکتر حسن بختیاری، رئیس مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی، به مرحله اجرا رسید.
تأکید بر آموزش حکمرانی برای حل چالشهای پیچیده
دکتر حسن بختیاری، در مراسم امضای این تفاهمنامه با تأکید بر اهمیت ارتقای مهارتهای حکمرانی مدیران، گفت:
"امروزه مسائل حکمرانی به دلیل پیچیدگیهای فراوان، دیگر با رویکردهای تکساحتی قابلحل نیستند. مدیران نیازمند دانش حکمرانی هستند تا با آشنایی با نظریهها، مدلهای حکمرانی و آخرین یافتههای بشری بتوانند در مواجهه با چالشهای پیچیده، بهترین تصمیمات را اتخاذ کنند."
وی افزود: در دورههای اعتبارنامه عالی حکمرانی که تاکنون بیش از۲۰۰ مدیرکل، همطراز و بالاتر از دستگاههای اجرایی، قضایی و تقنینی در آن شرکت کردهاند، تلاش شده است تا علاوه بر ارائه دانش تخصصی، توانمندیهای مدیریتی و حکمرانی این افراد تقویت شود.
آموزش حکمرانی برای مدیران صنعت آب و برق؛ ابلاغ دستورالعمل انتصاب مدیران در وزارت نیرو
دکتر مریم کارگر نجفی، معاون سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات وزارت نیرو، در این مراسم، بر اهمیت انتخاب شایسته مدیران در صنعت آب و برق تأکید کرد.
وی از ابلاغ دستورالعمل انتخاب و انتصاب مدیران در دولت چهاردهم خبر داد و گفت:
"بر اساس این دستورالعمل، هیچ انتصاب مدیریتی نباید خارج از چارچوبهای تعیینشده انجام شود."
دکتر کارگر نجفی با اشاره به فعالیت ۱۷۳ سازمان و مؤسسه زیرمجموعه وزارت نیرو در صنعت آب و برق، آموزش و کسب مهارت را از ضرورتهای این حوزه دانست و افزود:
"مجتمعهای آموزشی پژوهشگاه نیرو هماکنون دورههای تخصصی متعددی برای مدیران این صنعت برگزار میکنند. علاوه بر این، حضور مدیران در دوره اعتبارنامه عالی حکمرانی مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی وابسته به دانشگاه عالی دفاع ملی، تجربهای موثر برای تقویت توانمندیهای آنها بوده است که با رضایت ۸۰ درصدی شرکتکنندگان همراه بوده است."
معاون وزیر نیرو با تأکید بر برگزاری دورههای ویژه برای نخبگان و بانوان عضو هیئتمدیره، افزود:
"اجرای دورههای آموزشی اختصاصی برای این دو گروه به منظور تقویت ابعاد سیاسی، امنیتی و حکمرانی ضروری است. همچنین، مدرسه عالی حکمرانی به عنوان متولی آموزشهای حکمرانی و با ارائه میزهای حکمرانی و آموزشهای مشترک، میتواند به حل چالشهای موجود در وزارت نیرو با سایر دستگاهها کمک کند."
"همکاریهای اجرایی و محتوایی
در ادامه دکتر مجید عمیدپور، رئیس پژوهشگاه نیرو، در این مراسم اظهار داشت:
"پژوهشگاه نیرو از هر ظرفیتی برای توانمندسازی صنعتگران آب و برق استقبال میکند. این تفاهمنامه فرصتی است تا با بهرهگیری از بهترین منابع و تخصصها، خدمات کیفیتری به این صنعت ارائه دهیم."
محورهای همکاری تفاهمنامه
- طراحی و اجرای دورههای آموزشی کوتاهمدت و میانمدت در حوزه حکمرانی.
- تهیه و تولید منابع و محتوای آموزشی.
- تربیت اساتید واجد شرایط برای تدریس در دورههای حکمرانی.
- برگزاری نشستهای تخصصی و همایشهای ملی و بینالمللی با موضوع حکمرانی.
- تشکیل میز حکمرانی آب و برق و توسعه دانش حکمرانی در مجموعه وزارت نیرو.
ضرورت توجه به حکمرانی در صنعت آب و برق
در پایان دکتر بختیاری با اشاره به اهمیت حکمرانی در حل مسائل کلان کشور گفت:
"برای عبور از چالشهای پیچیده صنعت آب و برق، تنها دانش فنی کافی نیست؛ مدیران باید به ابعاد گستردهتر حکمرانی تسلط پیدا کنند. این همکاری مشترک، گامی موثر در راستای تقویت توانمندیهای مدیران و ارتقای کیفیت حکمرانی در این صنعت است."
این تفاهمنامه در ۹ ماده و یک تبصره تنظیم و با هدف ارتقای توانمندیهای مدیران صنعت آب و برق، به امضای طرفین رسید.
نظر شما :